Relatiegeschenken Expert

Veiligheidsvesten voor in de auto

Het kan bij iedereen voorkomen dat u pech heeft met de auto of ander motor voertuig. Dit brengt een aantal gevaren met zich mee voornamelijk wanneer het donker is. U moet er dan voor zorgen dat u toch zichtbaar bent voor andere mede weggebruikers om een ongeval te voorkomen.

Speciaal voor dit soort gevallen hebben wij de veiligheidsvesten in onze collectie. Veiligheidsvesten zijn gemaakt van fluoriserend materiaal dat ook in het donker weer opvalt. Op de vesten zijn ook reflecterende strepen aangebracht die duidelijk opvallen wanneer er met licht op geschenen wordt in het donker. Mede hierdoor bent u dan stukken beter zichtbaar voor andere weggebruikers.

Het is niet verplicht om veiligheidsvesten in de auto aanwezig te hebben maar het wordt wel aangeraden om dit bij te hebben. Deze vesten moeten voldoen aan de volgende voorwaarden: EN471, klasse 2. Dat is een Europese norm die beschrijft aan welke regels het veiligheidsvest moet voldoen.

Veiligheidsvesten zijn prima inzetbaar als relatiegeschenk omdat ze aan beide kanten bedrukt kunnen worden met een naam of logo.

Het veiligheidsvest is niet verplicht binnen Nederland. (bron http://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/auto/vraag-en-antwoord/moet-ik-een-veiligheidsvest-in-mijn-auto-hebben.html )

Comments are closed.