Relatiegeschenken Expert

Paraplu

Uit onderzoek is gebleken dat de paraplu op dit moment nog steeds een van de populairste relatiegeschenken is onder kopers. Deze paraplu’s kunnen worden voorzien van een bedrukking door middel van zeefdruk. Het resultaat van deze opdruk geeft een krachtige statement af naar de ontvangen en gebruikers van deze paraplu.

Deze paraplu’s zijn perfecte middelen om weg te geven bij een beurs maar ook ideaal om niet nat te worden onderweg naar het werk. Elke bedrukte paraplu kan voorzien worden van uw logo of naam. Door deze personalisatie weet u zeker dat de promotie haar werk goed gaat doen. Deze paraplu’s zijn beschikbaar vanaf 5 stuks in diverse kleuren en maten.

Onze mooie paraplu’s zijn in verschillende situaties perfect inzetbaar, denk hierbij aan voetbalwedstrijden, wachten bij bushalte of als u net terug komt van de kapper. Bent u na het lezen van dit ge├»nteresseerd in een van onze paraplu’s? Neem dan contact op met onze medewerkers, zij zullen u voorzien van een passend advies en gratis en vrijblijvende offerte.