Relatiegeschenken Expert

Appelbox

Een appelbox is een opbergdoosje in de vorm van een echte appel en is gefabriceerd van hardplastic. Een appel past precies in de appelbox en wordt op deze manier beschermt tijdens het vervoeren. De appel zal niet beschadigd worden wanneer de appel in de appelbox zit. Zo kunnen studenten gemakkelijk de appel meenemen naar school en kunnen werknemers en werkgevers de appel meenemen naar hun werk.

De appelbox kan worden bedrukt met de naam, het logo en de slogan van uw bedrijf. Op deze manier zal de appelbox tevens reclame maken voor uw bedrijf! De bedrukte appelbox is ideaal als relatiegeschenk: uw werknemers blijven gezond en uw naamsbekendheid zal alsmaar stijgen! De te bedrukken appelboxen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Zo kunt u uw bedrijf promoten in de juiste kleur. Tevens zijn de appelboxen met opdruk geschikt voor de vaatwasser, wat de appelbox super hygiƫnisch maakt.

De bedrukte appelbox wordt ook wel appeldoos genoemd en is ook zeer leuk om uit te delen tijdens schoolreizen en evenementen. De gepersonaliseerde appelbox zal kinderen, studenten, werknemers en zakenlui stimuleren om vaker fruit mee te nemen. Het is dus een goed idee om de bedrukte appelboxen weg te geven als relatiegeschenken. Zo draagt u positief bij aan de gezondheid van uw relaties en wordt er optimaal reclame gemaakt voor uw bedrijf. Omdat de appeldoosjes overal mee naartoe genomen worden, zal uw bedrijfsnaam vaak onder ogen komen waardoor uw bedrijf alsmaar bekender wordt.